Međunarodni transport

Spajamo Srbiju sa evropskim zemljama

SANI GROUP poseduje višedecenijsko iskustvo u organizovanju drumskog saobraćaja i prevoza robe različitih vrsta. Flota od preko 100 kamiona sa polu- prikolicama čini nas jednom od vodećih domaćih transportnih firmi. Pružamo brz, ekonomičan i bezbedan transport robe na brojne evropske destinacije.

Bilo da su u pitanju delimični ili kompletni utovari, paletizovani, nestandardni tereti ili opasne materije (ADR), naši dispečeri će pronaći način da roba bude isporučena na željeno odredište u dogovorenom roku i po ugovorenim uslovima.

Prevozimo robu u sve države Evrope, od Portugala do Rusije. Posedovanje neophodnih licenci, sertifikata i dozvola za obavljanje medjunarodnog saobraćaja, TIR karneta i CEMT dozvola omogućava organizovanje isporuke robe na destinacijama unutar EU, ali i u zemljama istočne Evrope uključujući Rusiju.

Vozni park sačinjava preko 100 vozila nove generacije, među kojima su najbrojniji Volvo kamioni , koja ispunjavaju ekološke standarde, Euro 5, Euro 6 i EEV i opremljena su satelitskim praćenjem.Posedujemo i putnička vozila, lake distributere i kombi vozila. Naši kompleti vozila opremljeni su sa klasičnim ceradama, zatim tzv. MULDA ceradama i MEGA vozila ( 95m3 – 100m3). Prikolice su brenda Schmitz Cargobull.

Sva vozila su Kasko osigurana i poseduju CMR osiguranje .