Zaposlenje

Postani deo Sani Group

U kompaniji Sani Group verujemo da su nosioci poslovnih uspeha naši zaposleni zbog čega je ulaganje u selekciju i razvoj ambicioznih i kompetentnih kadrova prioritet poslovnog sistema.

 

Držimo se ovih ključnih postulata koji su utemeljeni još od osnivanja naše kompanije i trudimo se da ih dosledno primenjujemo u svakom segmentu poslovanja.

Verujući da su zadovoljni i motivisani zaposleni ključ kvalitetnog poslovanja, kontinuirano ulažemo u edukaciju i usavršavanje naših zaposlenih, sa ciljem da obezbedimo prostor za njihov profesionalni razvoj i dugoročnu karijeru u našem sistemu. U tom smislu, veoma smo ponosni na činjenicu da se na rukovodećim pozicijama u Sani Group-u nalaze zaposleni koji su svoj profesionalni put započeli i gradili baš ovde.

Redovno pratimo svetske i evropske standarde u oblasti ljudskih resursa i prilagođavamo ih našim okvirima, dok na nacionalnom nivou sarađujemo sa referentnim obrazovnim institucijama, sa ciljem da mladim ljudima obezbedimo kvalitetno stručno usavršavanje i pružumo im šansu da započnu i grade svoju karijeru u našem sistemu. Uvek smo radi da otvorimo svoja vrata svim ljudima koji se identifikuju sa vrednostima naše kompanije i koji imaju iskrenu želju i ambiciju da se profesionalno grade.

 

Kako se prijaviti?

Zastupajući tezu da su istrajnost, timski duh i pobednički mentalitet neophodni za poslovne uspehe, u našem timu uvek ima mesta za inovativne, istrajne i posvećene ljude koji su spremni da zajedničkim snagama pomeramo profesionalne granice i postavljamo nove trendove na tržištu.

Stručan i snažan tim svrstavamo pod brojem 1 u strategijama dobrog poslovanja kompanije, te ukoliko želite da postanete deo istog, svoju biografiju možete poslati na mejl adrese:

sanigroup-prijave@sani.co.rs

sanioptik-prijave@sani.co.rs