Veleprodaja dioptrijskih okvira i naočara za sunce

Ponuda obuhvata dioptrijske okvire poznatih modnih i luksuznih brendova, naočare za sunce i program prateće galanterije: futrole, krpice, lančiče za naočare. Asortiman čine različite forme ženskih, muških i dečjih kolekcija: od klasičnih do ekstravagantnih, te smo u mogućnosti da odgovorimo na najrazličitije upite i zahteve za isporuku robe.

Poslujući u skladu za preporukama Dobre distributivne prakse svojim kupcima omogućavamo punu podršku u radu, kvalitetne proizvode, pravovremenu isporuku, korektne uslove i punu podršku kroz post prodajne usluge.

Naši zaposleni redovno prate modne trendove, stalnim edukacijama šire svoja znanja i rado će pomoći u izboru i preporuci kolekcija.

Brendovi i kolekcije

Kering Eyewear

Kering Eyewear posluje u okviru grupacije Kering Group, globalne grupe koja okuplja brojne poznate modne kuće, prometuje luksuzne proizvode: nakit, kožnu galanteriju i sl.

U domenu prometa dioptrijskih okvira i naočara za sunce Kering Eyewear ima značajnu ulogu na svetskom tržištu. Kompanija distribuira izuzetan portfolio od 14 brendova. Najnoviji među njima su : LINDBERG – prrestižni danski luksuzni brend, Maui Jim prepoznatljiv po svojoj vrhunskoj tehnologiji stakala, Zeal Optics – brend koji nudi neponovljivo iskustvo outdoor avanturistima. Jedinstveni portfolio kućnih brendova: Gucci, Cartier, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Chloé, Alexander McQueen, Montblanc, Dunhill, Puma omogućili su kompaniji da brzo postane jedan od lidera u domenu luksuznih okvira i naočara za sunce.

Kompanija Sani Group je ovlašćeni distributer Kering Eyewear -a za sledeća tržišta: Srbija, Crna Gora i Severna Makedonija. Na sva tri tržišta plasiramo pun portfolio – kolekcije odličnog kvaliteta, standardizovanu uslugu post prodaje i nesebičnu podršku poslovanju naših klijenata.

Dioptrijske i naočare za sunce Kerin Eyewear su vrhunskog kvaliteta koji je rezultat pažljivog odabrira dobavljača, materijala , ali i specifičnih dizajnerskih stilova. Kolekcije su dizajnirane tako da reflektuju samu suštinu brenda. Nastaju na osnovu bliske saradnje između dizajnerskih timova i stoga prate nove trendove u samoj branši.

Rado ćemo pomoći i podržati vaš odabir kolekcija, edukovati vas o najnovijim prodajnim i tehnikama izlaganja robe, doprineti zajedničkom rastu marketinškom promocijom i podrškom.

De Rigo

Porodična kompanija, osnovana davne 1978. danas je jedan od predvodnika u dizajnu, proizvodnji i distribuciji vrhunskih okvira i naočare za sunce. U preko 80 zemalja na čija tržišta plasiraju svoje proizvode DeRigo prenosi prepoznatljiv italijanski stil dizajna, ali i tradiciju koja se ogleda u izuzetnom iskustvu ugrađenom u sam proizvod ali i u uslugu.

Kućni brendovi prate kreativne ideje i zamisli dizajnerskih timova koje se nadograđuju tehnološki naprednim inovacijama i najboljom italijanskom kreativnošću.

Kompanija Sani Group je ovlašćeni De Rigo distributer na tri tržišta: Srbija, Crna Gora i Severna Makedonija.

Na srpsko tržište kao distributer plasiramo sledeće brendove: Philipp Plein, Lozza, Porsche Design, Just Cavalli, Roberto Cavalli, Escada, Rodenstock, Blumarine, Nina Ricci, Yalea, Tous i Sting.

Na tržišta Crne Gore i Makedonije: Police, Philipp Plein, Lozza, Fila, Furla, Porsche Design, Just Cavalli, Roberto Cavalli, Escada, Rodenstock, Blumarine, Nina Ricci, Chopard, Yalea, Tous i Sting. 

Kućni brendovi

Licencirani brendovi

New Line Group

kompanija se bavi dizajnom, proizvodnjom i distribucijom dioptrijskih i naočara za sunce. Sa visokim standardima kvaliteta i portfoliom proizvoda kompanija pokušava da u svojim kolekcijama primeni inovativni dizajn, kao i da bude efikasna u distribuciji. New Line Optics, Ltd. naša partnerska kompanija poseduje izuzetno iskustvo u dizajniranju, ali i odabiru kolekcija, distribuciji i post prodaji.

Posebnu vrednost kolekcija predstavlja uravnotežen odnos cena i kvaliteta proizvoda. Brendovi su zahvalni za plasiranje na tržištima različitih potreba.

Pored house brendova, kompanija poseduje licencu za Baldini Eyewear liniju koja donosi modele usko povezane sa ostalim kolekcijama ovog poznatog brenda.

Kompanija Sani Group ekskluzivni je distributer New Line Optics-a za tržišta: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Visioptis

Francuska kompanija koja kreira dioptrijske i naočare za sunce sa prepoznartljivim odlikama evropskog, francuskog dizajna. Od maja 2019. Kompanija je deo Visibilia grupe sa 18 licenciranih brendova. Kolekcije ovog proizvođača odišu jasnim stilom, preciznim dizajnom posebno u domenu tehnološki naprednih rešenja kroz brojne patente. Alternativa su ustaljenim modelima jer donose autentičnost formi i snažnu personalizaciju.

Kompanija Sani Group je ekskluzivni distributer za tržišta: Srbije i Bosne i Hercegovine.

Minima

Francuska kompanija sa tridesetogodišnjim iskustvom u proizvodnji dioptrijskih okvira vrhunskog kvaliteta. Brend je razvijen na osnovu ideje da naočare postanu pravo zadovoljstvo, a ne ograničenje. Vlasnik kompanije rizikovao je dizajniranjem i proizvodnjom potpuno drugačijeg proizvoda koji je odgovorio na zahteve korisnika. Minimalne, ali prelepe, naočare ovog brenda su diskretne, funkcionalne i prijatne za nošenje. Na francuskom tržištu su se pojavile još 1994. godine, a danas je brend prisutan u preko 80 zemalja. Iako sa svakom novom kolekcijom prate modne trendove, u Minimi dizajneri ostaju verni svojoj filozofiji i identitetu: da pruže kvalitetan, vrhunski proizvod, izuzetno lagan i prijatan za nošenje.

House brend

Sa decenijskim iskustvom rada u optičarskoj branši, tradicijom poslovanja sa velikim brojem nezavisnih optičara za različitim tržištima i poznavanjem navika i potreba potrošača redovno osmišljavamo i kreiramo kolekcije našeg house brenda sani.

Vodeći računa o kvalitetu materijala i udobnosti modela kolekcije Sani brenda su namenjeni različitim ciljnim grupama. Redovno se osvežavaju velikim brojem muških, ženskih i dečjih modela. Palete boja se dopunjuju kako kog acetatnih tako i kod metalnih modela.