Veleprodaja dioptrijskih sočiva

Šireći svoje poslovanje u pravcu potpunog zaokruživanja ponude prema svojim klijentima i poslovnim partnerima, kompanija Sani Group potpisala je distributivni ugovor sa japanskom kompanijom Hoya. Ovim ugovorom preuzeli smo distribuciju na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Veleprodaja dioptrijskih stakala nalazi se u Beogradu, u ulici Koče Kapetana 12-14.

Korporacija HOYA neprekidno stremi stvaranju novih vrednosti kroz inovacije zasnovane na naprednim tehnologijama. 36,000 zaposlenih u više od 30 zemalja i regiona posvećeno je kreiranju i proizvodnji vrhunskog proizvoda i usluge koji doprinose kreiranju zdravijeg društva.

Od osnivanja, 1941. Godine Hoya korporacija je posvećena proizvodnji dioptrijskih stakala koja potpuno odgovaraju zahtevima tržišta na kojima kompanija posluje. Tokom godina, Hoya je razvila napredan portfolio , a poslovanje je prošireno u nekoliko oblasti: dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, medicinski endoskopi i dr.

Kompanijska misija potvrđuje posvećenost inovacijama u informacionim tehnologijama, lifestyle-u i kulturi. Hoya zamišlja svet u kom svi mogu uživati dobar život, život u harmoniji sa prirodom.

Kristalno jasan vid i maksimalni komfor

Monofokalna dioptrijska sočiva

Hoya monofokalna dioptrijska sočiva su unapređena najnovijim inovacijama. Dioptrije se individualno kalkulišu i proizvode point-by-point FreeForm tehnologijom. Kako svaki piksel na površini sočiva ima svoju kalkulaciju i vrednost, sočiva mogu biti potpuno personalizovana i izrađena sa vrhunskim performansama.

"Videti bolju budućnost u sekundi"

Progresivna dioptrijska sočiva

Porftfolio progresivnih Hoya sočiva omogućava doživljaj vizuelne harmonije: jasnog vida na svim distancama. Sa patentiranom tehnologijom, progresivna Hoyastakla nude rešenja za različite životne stilove i zahteve.

Prava sočiva za pravi vid

Kancelarijska dioptrijska sočiva

Sve već broj korisnika provodi veći deo vremena na vizuelno zahtevnim zadacima koji zahtevaju dobar vid na srednjim i bliskim udaljenostima. Kancelarijska dioptrijska sočiva dizajnirana su ovim klijentima pruže jasan vid i komfor, kako bi svoje dnevne aktivnosti završavali bez napora i bez greške.

Osetite razliku sa sočivima koja reaguju na promenu osvetljenja

Fotohromatska dioptrijska sočiva

Sensity ldioptrijska sočiva pružaju udobnost I UV zaštitu. Idealna su za aktivne korisnike sa brzim životnim stilom koji podrazumeva često kretanje u zatvorenim i otvorenim okruženjima. Ova dioptrijska stakla se prilagođavaju varirajućim nivoima osvetljenja , pružajući praktično 2 -u-1 naočare: prozirne i zatamnjenje u zavisnosti od nivoa osvetljenja. Trenutno su dostupna I sa poboljšanim estetskim performansama sa dodatnim Hi-Vision SUN Pro anti-refleksnim slojem.

Ispunite specifična očekivanja individualnim rešenjima

Dioptrijska sočiva za posebne namene

HOYA dioptrijska sočiva za posebne namene pružaju najviši nivo nege uz ispunjavanje specifnih zahteva. Staka mogu biti potpuno personalizovana čime predstavljaju rešenje za veliki broj vizuelno zahtevnih potreba: od sočiva za vožnju do dioptrijskih sočiva za decu i sportiste.

Materijali

Visoko indeska Hoya stakla sa atraktivnom debljinom i lakoćom pružaju jasan vid i izuzetan kofor.

Slojevi

Potvrđeni anti – refleks slojevi za izuzetne performanse i zaštitu. Garantuju jasan, relaksiran vid sa produženim trajanjem.